divendres, 18 de novembre del 2011

Cap a l'estrena!


Ja ho tenim llest.
Amb moltes ganes de mostrar la nostra feina.

De parlar d'ara des del pati de darrera.

Demà dissabte, dia 19 de novembre, a les 19:00 h. al Teatre Principal de Santanyí.

No només és l'estrena, és una final.

3 comentaris:

  1. Hola, ahir vaig venir a la final i me va encantar la vostra obra. Trob molt injust que no guanyessiu. Trob que el jurat es va equivocar completament valorant més una obra ridícula i de final de curs que la vostra. No ho entenc de cap manera. Esper que torneu a Santanyí aviat. Enhorabona per aquest segon premi i endavant. Elisabet Celaya.

    ResponElimina
  2. Hola Elisabet, moltes gràcies pels ànims. Personalment trob que qualificar tan públicament l'obra dels Deu Cèntims com ho fas no està bé. Està clar que tens tot el dret del món a dir que no te va agradar, això està a l'àmbit de l'opinió de cada un. El jurat va prendre la decisió que va prendre i les seves raons tendria i això sempre s'ha de respectar. De moment anam concretant bolos. Les anirem penjant en aquest mateix blog. Una salutació.

    ResponElimina
  3. Els companys de Deu Cèntims varen fer molta de feina i presentaven una proposta amb un llenguatge totalment distint al nostre, i la decisió del jurat és del tot respectable. Però en tot cas el més important és probablement el fet en si de la final, potser ens trobam que entre retallada i retallada un any d’aquests no n’hi ha, això si seria equivocat. Quan parlam d’art i més d’una cosa tan directe com el teatre el criteri no crec que sigui mai injust, es subjectiu i en el cas del jurat de dissabte emparat en la seva experiència i professionalitat. En qualsevol cas el nostre premi ja és que els féssim dubtar tant i tanta estona, perquè sabíem que ens tocava competir amb una companyia molt ben formada i que ha obtingut un gran èxit de critica i públic amb aquest espectacle. De totes maneres, Elisabet, moltes gràcies per ser-hi i gaudir amb nosaltres! Si convencem al públic ja hem guanyat.Toti Fuster

    ResponElimina